banner175

Antalya'da katliam

Antalya'nın Aksu ilçesinde, alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışmada 1 kişi, 3 kişiyi tabanca ile öldürüp 1 kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı.

Antalya'da katliam

Antalya'nın Aksu ilçesinde, alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışmada 1 kişi, baba ile oğul ve arasında mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişiyi tabanca öldürdü, 1 kişiyi yaraladı. Silahlı saldrıgan olayın ardından firar etti.

İddiaya göre cinayet zanlısı Ahmet K.,  50 yaşındaki Halil Ülkü’yü otomobilinin içinde tabanca ile ateş ederek yaraladı. Saldırgan dahasonra Karaöz Mahallesi'ne giderek burada aralarında Güloluk Muhtarı Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve oğlu Galip Topdemir’i kanal boyuna çağırdı. Galip Topdemir, babası ve muhtar Şimşek hafif ticari araçla adrese geldi. Ahmet K., araca tabanca ile kurşun yağdırdıktan sonra, otomobiliyle bölgeden kaçtı. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Halil Ülkü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif ticari araçtaki İbrahim Topdemir, Galip Topdemir ve Halil Şimşek’in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Savcılık ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından 3 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan, zanlı Ahmet K, ile hayatlarını kaybeden Ahmet Topdemir ve İbrahim Topdemir arasında alacak verecek meselesinin olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2023, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER